Kovaçevski: Nuk e hedh poshtë iniciativën e VMRO-DPMNE-së lidhur me ndryshimin e dokumenteve personale por ky megjithatë është një vendim i Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 16 janar – Kryeministri Dimitar Kovaçevski thotë se e ka parë iniciativën e VMRO-DPMNE-së lidhur me ndryshimin e dokumenteve personale dhe se nuk ka arsye pse ta refuzojë atë, por megjithatë në fund ai është vendim i Gjykatës Kushtetuese. Siç theksoi ai në konferencën e sotme për shtyp pas...

Kovaçevski: Nuk e hedh poshtë iniciativën e VMRO-DPMNE-së lidhur me ndryshimin e dokumenteve personale por ky megjithatë është një vendim i Gjykatës Kushtetuese
Shkup, 16 janar – Kryeministri Dimitar Kovaçevski thotë se e ka parë iniciativën e VMRO-DPMNE-së lidhur me ndryshimin e dokumenteve personale dhe se nuk ka arsye pse ta refuzojë atë, por megjithatë në fund ai është vendim i Gjykatës Kushtetuese. Siç theksoi ai në konferencën e sotme për shtyp pas...