Krasniqi: Mirush Kabashi do të jetoj përjetësisht në zemrën e secilit shqiptar

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka reaguar pas vdekjes së aktorit Mirush Kabashit, duke thënë se ai do të jetojë përjetësisht në zemrën e secilit shqiptar. “Na paska lënë sot shqiptari, kosovari ynë, që këtë dhe, në të dy anët e kufirit, e kish Vatan e kish Atdhe. Mirush Kabashi, shkodrani me prejardhje nga Gjakova, […]

Krasniqi: Mirush Kabashi do të jetoj përjetësisht në zemrën e secilit shqiptar
krasniqi:-mirush-kabashi-do-te-jetoj-perjetesisht-ne-zemren-e-secilit-shqiptar

krasniqi:-mirush-kabashi-do-te-jetoj-perjetesisht-ne-zemren-e-secilit-shqiptar

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka reaguar pas vdekjes së aktorit Mirush Kabashit, duke thënë se ai do të jetojë përjetësisht në zemrën e secilit shqiptar.

“Na paska lënë sot shqiptari, kosovari ynë, që këtë dhe, në të dy anët e kufirit, e kish Vatan e kish Atdhe. Mirush Kabashi, shkodrani me prejardhje nga Gjakova, në 75 vitet e jetës së tij realizoi mbi 100 role në teatër dhe film”, shkroi Krasniqi.

“Pas çmimeve si “Artist i Merituar”, “Mjeshtër i Madh i Punës”, Mirushit, me plotë meritë, iu nda edhe çmimi “Nderi i Kombit”.

“Përmes kontributit për artin shqiptar, e posaçërisht recitimeve të tij të papërsëritshme, Mirush Kabashi do të jetoj përjetësisht në zemrën e secilit shqiptar – gjersa mali të bahet hi, e hiri mal përsëri! Lamtumirë, mjeshtër!”.