Kroacia po na e merr forcën punëtore, ja ofertat joshëse dhe pagat maramendëse

Zagreb, 2 qershor – Rritja e ofertës së punës dhe pagat më të larta i tërheqin qytetarët e Maqedonisë së Veriut të fitojnë më shumë. Familje të tëra nga vendi nisen për punë sezonale në këtë vend. Më së shumti punojnë si kamerierë, banakierë, në hotele, restorante, kafene, por edhe...

Kroacia po na e merr forcën punëtore, ja ofertat joshëse dhe pagat maramendëse
Zagreb, 2 qershor – Rritja e ofertës së punës dhe pagat më të larta i tërheqin qytetarët e Maqedonisë së Veriut të fitojnë më shumë. Familje të tëra nga vendi nisen për punë sezonale në këtë vend. Më së shumti punojnë si kamerierë, banakierë, në hotele, restorante, kafene, por edhe...