Mustafa me telegram ngushëllimi për vdekjen e nënës së Edi Ramës

Isa Mustafa me telegram ngushëllimi për vdekjen e nënës së Edi Ramës.

Me rastin e vdekjes së nënës së Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës, kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, e ka dërguar një telegram ngushëllimi.

Mustafa ka thënë se humbja e nënës është një moment shumë i rëndë, njofton Klan Kosova.

“Me dhimbje mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama. Humbja e nënës është një moment shumë i rëndë!

“Në emrin tim dhe të Lidhjes Demokratike të Kosovës i shpreh ngushëllimet më të sinqerta kryeministrit Rama, familjes dhe gjithë miqve. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”.