Rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna dhe vendbanime të Kosovës

71 është numri i rasteve të reja me koronavirus në vendin tonë.

Pos këtyra rasteve, janë shëruar edhe 199 pacientë të tjerë, përcjell ORAinfo.

Ato janë nga gjithsej 21 komuna dhe vendbaime të ndryshme të Kosovës.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 20 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Gjilan 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Malishevë, Shtime dhe Suharekë”-njofton IKSHPK-ja./ORAinfo/