LDK në Prizren: Delegatët tanë janë unanimisht në mbështetje të Anton Qunit

Shpërndaje

Dega e LDK-së në Prizren: Delegatët tanë janë unanimisht në mbështetje të Anton Qunit.

Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren ka bërë të ditur se të gjithë delegatët e degës do ta mbështesin Anton Qunin si kryetar të LDK-së.

“Të gjithë delegatët e degës së Prizrenit, unanimisht në mbështetje të kandidaturës së kryetarit Anton Quni, për kryetar të LDK-së”.

“Unifikues, lider dhe i dëshmuar për beteja epike në luftë dhe në paqe! Suksese”, thuhet në njoftimin e kësaj dege.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip