Lulja kaq shumë ngjanë me motrat e nënën

Shpërndaje

Lulja e Medes na prezanton me nënën e motrat.

Dje u shënua Dita ndërkombëtare e gruas.

Në Kosovë rëndësi të madhe këtë ditë u kushtohet nënave, ndaj edhe urimet e para nisin për to.

Edhe Lulja e Medes dje ua kushtoi nënës e motrave fjalët më të bukura meqë rast i shoqëroi me një imazh.

Ndryshe Lulja dhe Meda janë prindër të katër fëmijëve.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip