Lushtaku: Angazhimi dhe puna për fuqizimin e PDK-së në diasporë është për çdo lëvdatë

Nënkryetari i PDK-së, Sami Lushtaku, ka ndarëfotografi nga organizimi në nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga nëndega e PDK-së në Straubing të Gjermanisë. Përmes një postimi në Facebook, ai thekson se përkushtimi dhe angazhimi i vazhdueshëm për të fuqizuar prezencën e PDK-së në diasporë meriton lavdërimin dhe kënaqësinë e të […]

Lushtaku: Angazhimi dhe puna për fuqizimin e PDK-së në diasporë është për çdo lëvdatë
lushtaku:-angazhimi-dhe-puna-per-fuqizimin-e-pdk-se-ne-diaspore-eshte-per-cdo-levdate

lushtaku:-angazhimi-dhe-puna-per-fuqizimin-e-pdk-se-ne-diaspore-eshte-per-cdo-levdate

Nënkryetari i PDK-së, Sami Lushtaku, ka ndarëfotografi nga organizimi në nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga nëndega e PDK-së në Straubing të Gjermanisë.

Përmes një postimi në Facebook, ai thekson se përkushtimi dhe angazhimi i vazhdueshëm për të fuqizuar prezencën e PDK-së në diasporë meriton lavdërimin dhe kënaqësinë e të gjithëve.