Martohen Shpati dhe Selvija

Shpati dhe Selvija kanë bërë kurorëzim fetar.

Shpati është kurorëzuar me Selvijen.

Lajmin e ka zbuluar vet bashkëshortja e këngëtarit përmes opsionit pyetje/përgjigje në Instagram kur dikush e pyeti për dasmë.

Ajo thotë se janë të kurorëzuar dhe se nuk kanë plane për dasmë për shkak të pandemisë.

Gjithsesi në disa intervista, Shpati ka thënë se e do një dasmë shumë të madhe.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip