Melihate Tërmkolli: E djathta në Kosovë ka rënë si formacion me rënien e LDK-së në duar të Sorosistëve, Oraistëve e Riinvestëve

Shpërndaje

Tërmkolli: E djathta në Kosovë ka rënë si formacion me rënien e LDK’së në duar të Sorosistëve, Oraistëve e Riinvestëve.

Ish-anëtarja e Këshillit të Përgjithshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Melihate Tërmkolli ka thënë se e djathta kombëtare në Kosovë si formacion politik edhe formalisht ka rënë me rënien e LDK-së në duar të “Soros-istëve”, “Ora-istëve” “Riinvest-ëve” dhe pakurrizorëve tjerë që sipas saj, e quanin veten rugovistë.

Ajo ka përmendur Isa Mustafën, Vjosa Osmanin, Fatmir Sejdiun, Nexhat Dacin e Sabri Hamitin, derisa ka thënë se u realizua pikë për pikë plani e projekti i Akademisë së Serbisë.

Shkrimi i plotë:

E djathta kombëtare në Kosovë si formacion politik edhe formalisht ka ra me rënien e LDK-së në duar të “Soros-istëve”, “Ora-istëve” “Riinvest-ëve” dhe pakurrizorëve tjerë që e quanin veten rugovistë. Në një Kosovë me shumicë djathtiste!

Bravo Fatmir Sejdiu e Nexhat Daci!

Bravo Sabri Hamiti e Isa Mustafa & Co!

Bravo Vjosa Osmani & Co!

Bravo akademikë të LDK-së!

U realizua pikë për pikë plani e projekti i Akademisë së Serbisë!

Këtu jemi!

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip