Merret vendimi: Rihapet rasti për privim nga jeta të Agonis Tetajt

Shpërndaje

Rihapet rasti për v’rasjen e Agonis Tetaj.

Trupi gjykues i Gjykatës Themelore në Pejë, ka marrë vendim që të rihapet seanca e shqyrtimit gjyqësor për rastin e vr’ajses së Agonis Tetajt.

“Ka vlerësuar me hollësi të gjitha shkresat e lëndës, ka analizuar dispozivat ligjore dhe kaa vendosur: Rihapet seanca e shqyrtimit gjyqësor, shpallet e papërfunduar procedura penale sepse duhet të plotësohet procedura penale”, ka thënë gjyqtarja e trupit gjykues.

Tutje, seanca tjetër për këtë rast do të mbahet më 21 prill 2021, teksa prokurori duhet të sjell prova të reja deri më 7 prill 2021.

“Caktohet shqyrtimi gjyqësor i radhës me datë 21.04.2021, obligohet prokurori I çështjes që të sjell prova të reja të pretenduara deri më 7 prill 2021”, thuhet në aktvendim.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip