Milaim Zeka publikon foton e Kurtit dhe Bislimit në “Bukë e Zemër” bashkë me Ridvan Muharremin

Ish-deputeti dhe gazetari kosovar, Milaim Zeka, ka publikuar një fotografi në profilin e tij në ‘facebook’, ku shihet kryeminsitri Albin Kurti me vartësin e tij Besnik Bislimin, nën shoqërinë e Ridvan Muharremit. Fotografia është e realizuar në restoranin e këtij të fundit, ku edhe dje policia kreu bastisje dhe arrestoi vetë Muharremin si të dyshuar […]

Milaim Zeka publikon foton e Kurtit dhe Bislimit në “Bukë e Zemër” bashkë me Ridvan Muharremin
milaim-zeka-publikon-foton-e-kurtit-dhe-bislimit-ne-“buke-e-zemer”-bashke-me-ridvan-muharremin

milaim-zeka-publikon-foton-e-kurtit-dhe-bislimit-ne-“buke-e-zemer”-bashke-me-ridvan-muharremin

Ish-deputeti dhe gazetari kosovar, Milaim Zeka, ka publikuar një fotografi në profilin e tij në ‘facebook’, ku shihet kryeminsitri Albin Kurti me vartësin e tij Besnik Bislimin, nën shoqërinë e Ridvan Muharremit. Fotografia është e realizuar në restoranin e këtij të fundit, ku edhe dje policia kreu bastisje dhe arrestoi vetë Muharremin si të dyshuar për rastin e rezervave shtetërore.

Zeka ka thënë se po e publikon fotografinë për hatër të zv.kryeministrit Besnik Bislimi, meqë sipas Zekës, Bislimi dëshiron të jetë mbrojtës i të gjitha punëve të Vetëvendosjes.