Mimoza Kusari tregon datën kur do të mbahet seanca e radhës e Kuvendit

Shefja e grupit parlamentar të VV-së Mimoza Kusari-Lila , ka se Seanca e radhës ndaj Thaçit dhe të tjerëve mbahet më 20 maj.

Ajo ka thënë se një fakt i pakontestushqm është se Kosova ka hy në një stad stabil të zgjedhjeve

“U vendos që seanca e re të mbahet me 19 maj në ora 10:00. Pas përmbylljes së pikave të seancës së re do vazhdohet me debatin parlamentar për siguri. Sot, në mbledhje kemi diskutuar për konstituimin dhe fillimin e ekipit për reforma zgjedhore. Janë kërkesa të akumuluar tash ndër vite. Disa her janë bërë përpjekje për të hyrë në reforma zgjedhore”.

“Një fakt i pakontestueshëm është se Kosova ka hy në një stad stabil të zgjedhjeve. Është mundësia për lehtësimin në votim të shtetaseve tan që janë jashtë vendit”.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip