Mirsa Kërqelin nuk do ta njihni, kaq shumë ka ndryshuar

Sa shumë ka ndryshuar Mirsa Kërqeli.

Mirsa është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë me pozat që publikon, ajo gjithmonë dallohet në secilin imazh, shkruan Kosovarja.

Me ndryshime të shumta tek vetja, ajo shumicën e kohës tërheqë vëmendje të madhe si një femër me stil të veçantë.

Këtë herë, në imazhin e postuar shihet se sa shumë ka ndryshuar dhe duket që ka shtuar shumë kilogramë.

Mirsa Kërqelin nuk do ta njihni, kaq shumë ka ndryshuar

Sa shumë ka ndryshuar Mirsa Kërqeli.

Mirsa është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë me pozat që publikon, ajo gjithmonë dallohet në secilin imazh, shkruan Kosovarja.

Me ndryshime të shumta tek vetja, ajo shumicën e kohës tërheqë vëmendje të madhe si një femër me stil të veçantë.

Këtë herë, në imazhin e postuar shihet se sa shumë ka ndryshuar dhe duket që ka shtuar shumë kilogramë.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip