MPB-ja bullgare pohon se në atë shtet “deri më tani nuk ka informacione për një person të dyshuar për vrasjen e Vanja Gjorçevskës 

Shkup, 4 dhjetor – Ministria bullgare e Punëve të Brendshme sot publikoi se “deri më tani nuk ka informacione se ka një person në territorin bullgar” i cili është i lidhur me rrëmbimin dhe vrasjen e 14-vjeçares Vanja Gjorçevska nga Shkupi. “Nuk kemi të dhëna se për të ka një urdhërarrest...

MPB-ja bullgare pohon se në atë shtet “deri më tani nuk ka informacione për një person të dyshuar për vrasjen e Vanja Gjorçevskës 
Shkup, 4 dhjetor – Ministria bullgare e Punëve të Brendshme sot publikoi se “deri më tani nuk ka informacione se ka një person në territorin bullgar” i cili është i lidhur me rrëmbimin dhe vrasjen e 14-vjeçares Vanja Gjorçevska nga Shkupi. “Nuk kemi të dhëna se për të ka një urdhërarrest...