Ndërron jetë në moshë të re, kryetari i një nëndege të PDK-së

Vdes në moshë të re, kryetari i një nëndege të PDK-së.

Ka vdekur sot në moshë të re, Ferki Peci Rahova, kryetar i nëndegës së PDK-së në “Ura e Gjakut” në Mitrovicë.

Lajmin për vdekjen e tij e ka bërë dega e kësaj partie në Mitrovicë.

PDK-ja e Mitrovicës i ka dërguar ngushëllime familjes dhe shoqërisë.

“Shumë i rëndë lajmi për vdekjen e kolegut, shokut tonë, kryetarit të nëndegës Ura e Gjakut 4 Ferki Peci Rahova. Partia Demokratike dega Mitrovicë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen dhe shoqërinë”, thonë PDK-ja e Mitrovicës.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip