Ndërron jetë zyrtari për informim i MASH-it

Vdes Ismet Osdautaj, zyrtar për informim i MASH-it.

Zyrtari për informim në Divizionin për Komunikim Publik në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës (MASH), Ismet Osdautaj ka vdekur sot.

Lajmin është bërë i ditur nga zyrtarja e kësaj ministrie, Besa Bytyqi, përmes një postimi në Facebook.

Postimi i plotë:

Isa na iku!

Plot 12 vjet punë në një zyrë me të, e kemi ndarë të mirën e të keqen dhe qe…në këto momente s’po më vjen asnjë fjalë që e përshkruan mjaftueshëm këtë burrë plot vlera.

Ismet Osdautaj, të pushoftë në paqen e pasosur ai shpirt i madh!

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip