Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Shpërndaje

Nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto qytete.

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të realizohen punime të planifikuara në rrjetin energjetik dhe rrjedhimisht në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Lexo Edhe:
Gjithçka që ndodhi sot në Kuvendin e jashtëzakonshëm të LDK’së
Rajoni i Gjakovës

Nga TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi:81000117) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit linjor në largpërçues.

Punime në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Rajoni i Ferizajt

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40041001268, 001, 003, 004, 058, 104, 200, 201, 211, ) prej orës 09:00 deri në ora 11:30

Vendet: Rr. Reçaku- një pjesë, si dhe rr.Fatmir Kërçeli- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i lidhëseve të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punime nga palët e treta

Rajoni i Ferizajt

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

10/04kV Lypjan – 9 (Kodi: 41000006162 ) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr. Enver Qelluri.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit kryesor AS sipas PEE.

TS 35/10kV Ferizaj I të ndërprehet:

Degëzimi . 10 kV Lypjan (Kodi: 40040002033, 199, 209) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

Vendet: rr. Mic Sokoli, rr.Faton Vehbiu dhe rr.Ali Pashë Tepelena.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas PEE.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip