Në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Shpërndaje

Lokacionet në Prishtinë që nesër do të kenë ndërprerje të rrymës.

KEDS, ka njoftuar se nesër do të realizohen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë në disa lokacione.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime do të ketë vetëm në rajonin e Prishtinës dhe në këto lokalitete:

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.19 Ilirida (kodi: 11000004052) prej orës 08:00 – 12:00

Vendet: lagj.Taslixhe,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë afër Sh.F.”Gjergj Fishta”

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.6 Ibrahim Banushi (kodi: 11000001003) prej orës 08:00 – 12:00

Vendet: Shtëpia e pleqve

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases afër Sh.F.”Gjergj Fishta”.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip