Nga disponimi te shëndeti i kockave – roli i serotoninës në organizëm

Serotonina është një substancë kimike që bart mesazhe midis qelizave nervore në tru dhe në të gjithë trupin tuaj. Luan një rol kyç në funksione të tilla, si disponimi, gjumi, tretja, vjellja, shërimi i plagëve, shëndeti i kockave, mpiksja e gjakut dhe dëshira seksuale. Nivelet e serotoninës që janë shumë... The post Nga disponimi te shëndeti i kockave – roli i serotoninës në organizëm first appeared on Agjencia Zhurnal.mk..

Nga disponimi te shëndeti i kockave – roli i serotoninës në organizëm

Serotonina është një substancë kimike që bart mesazhe midis qelizave nervore në tru dhe në të gjithë trupin tuaj. Luan një rol kyç në funksione të tilla, si disponimi, gjumi, tretja, vjellja, shërimi i plagëve, shëndeti i kockave, mpiksja e gjakut dhe dëshira seksuale. Nivelet e serotoninës që janë shumë...

The post Nga disponimi te shëndeti i kockave – roli i serotoninës në organizëm first appeared on Agjencia Zhurnal.mk..