Nis përplasjen me Lumbardhin, Ganiu vazhdon edhe me disa nga banorët e tjerë

Tensionet në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova janë shtuar së fundi më së shumti nga Ganiu. Ganiu, i cili është bërë i njohur për qëndrimet e tij provokuese dhe për të qenë një burim i vazhdueshëm i tensioneve në shtëpi, ka zgjedhur Lumbardhin si shënjestër të radhës të akuzave...

Nis përplasjen me Lumbardhin, Ganiu vazhdon edhe me disa nga banorët e tjerë
Tensionet në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova janë shtuar së fundi më së shumti nga Ganiu. Ganiu, i cili është bërë i njohur për qëndrimet e tij provokuese dhe për të qenë një burim i vazhdueshëm i tensioneve në shtëpi, ka zgjedhur Lumbardhin si shënjestër të radhës të akuzave...