Nis regjistrimi i deputetëve në Kuvendin e Kosovës

Fillon regjistrimi i deputetëve në Kuvendin e Kosovës.

Të zgjedhurit e popullit që kanë marrë besimin e qytetarëve në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë filluar të regjistrohen si deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Në hollin e këtij institucioni gjatë këtyre ditëve pritet secili prej 120 deputetëve të zgjedhur t’i kryejnë procedurat administrative për t’u ulur në karriget e organit legjislativ.

Ndërkohë, më 22 mars, të hënën e javës së ardhshme pritet të konstituohet legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës.

Gjatë javëve në vijim poashtu priten të mbahet edhe seanca për formimin e Qeverisë dhe ajo për zgjedhjen e presidentit.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip