Një grua duke ecur në urë, i thyhet dërrasa dhe bie në lum

Një grua është lënduar pasi ka rënë nga një urë në Suharekë.

Deri tek aksidenti ka ardhur derisa ajo ishte duke ecur në urë ishte thyer një dërrasë.

Me këtë rast gruaja ka rënë në lumë dhe ka pësuar lëndime trupore.

LËNDIM AKSIDENTAL

Suharekë, 04.05.2022 – 08:10. Raportohet se viktima femër kosovare përderisa ishte duke ecur, në urë, një dërrasë është thyer dhe ka rënë në lum.

Si pasojë, viktima ka pësuar lëndime trupore dhe e njëjta është dërguar për tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip