Nvidia zbulon çipin më të fundit të Inteligjencës Artificiale – 30 herë më të shpejtë se paraardhësi i tij

Nvidia ka zbuluar çipin e saj më të fundit të inteligjencës artificiale (AI) për të cilin thotë se mund të kryejë disa detyra 30 herë më shpejt se paraardhësi i tij. Firma ka 80% të tregut dhe shpreson të “çimentojë” dominimin e saj, shkruajnë mediat e huaja. Përveç çipit B200...

Nvidia zbulon çipin më të fundit të Inteligjencës Artificiale – 30 herë më të shpejtë se paraardhësi i tij
Nvidia ka zbuluar çipin e saj më të fundit të inteligjencës artificiale (AI) për të cilin thotë se mund të kryejë disa detyra 30 herë më shpejt se paraardhësi i tij. Firma ka 80% të tregut dhe shpreson të “çimentojë” dominimin e saj, shkruajnë mediat e huaja. Përveç çipit B200...