Pa energji elektrike shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Gazi Babë dhe Aerodrom

Shkup, 5 dhjetor – Nga EVN Maqedoni informojnë se sot pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Gazi Babë dhe Aerodrom. Në periudhën nga ora 08 deri në 15 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rr. “Dimçe Milloshevski” dhe rr, “Pero Nakov” (Meser-Vardar, Interplast,...

Pa energji elektrike shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Gazi Babë dhe Aerodrom
Shkup, 5 dhjetor – Nga EVN Maqedoni informojnë se sot pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Gazi Babë dhe Aerodrom. Në periudhën nga ora 08 deri në 15 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rr. “Dimçe Milloshevski” dhe rr, “Pero Nakov” (Meser-Vardar, Interplast,...