Paris Saint-Germain arrin marrëveshje me Randal Kolo-Muanin

PSG arrin marrëveshje me Randal Kolo-Muanin. Paris Saint-Germain ka arritur marrëveshje personale me futbollistin Randal Kolo-Muani. Mediat franceze raportojnë se tashmë marrëveshja mes dy palëve është e kompletuar totalisht. Kolo-Muani ka pranuar ofertën deri në qershorin e vitit 2028, transmeton Gazeta Express. Ndërkohë, bisedimet mes dy klubeve, Paris Saint-Germain dhe Frankfurt për lojtarin janë ende […]

Paris Saint-Germain arrin marrëveshje me Randal Kolo-Muanin

PSG arrin marrëveshje me Randal Kolo-Muanin.

Paris Saint-Germain ka arritur marrëveshje personale me futbollistin Randal Kolo-Muani.

Mediat franceze raportojnë se tashmë marrëveshja mes dy palëve është e kompletuar totalisht.

Kolo-Muani ka pranuar ofertën deri në qershorin e vitit 2028, transmeton Gazeta Express.

Ndërkohë, bisedimet mes dy klubeve, Paris Saint-Germain dhe Frankfurt për lojtarin janë ende në fazat fillestare dhe pritet që të marrin pak kohë.