Peach viziton ushtarët britanikë në Bondsteel, i lëvdon për kontributin në KFOR

Emisari britanik për Ballkanin Perëndimor, Stuart Peach, ka vizituar ushtarët britanikë në kampin Bondsteel. Me këtë rast, ai ka falëndëruar ata për kontributin e tyre në mandatin e KFOR-it. “Në fund të vizitës së tij në Kosovë, i dërguari britanik Lord Peach bëri një vizitë te ushtarët britanikë nga Regjimenti Mbretëror i Princeshës së Uellsit […]

Peach viziton ushtarët britanikë në Bondsteel, i lëvdon për kontributin në KFOR
peach-viziton-ushtaret-britanike-ne-bondsteel,-i-levdon-per-kontributin-ne-kfor

peach-viziton-ushtaret-britanike-ne-bondsteel,-i-levdon-per-kontributin-ne-kfor

Emisari britanik për Ballkanin Perëndimor, Stuart Peach, ka vizituar ushtarët britanikë në kampin Bondsteel.

Me këtë rast, ai ka falëndëruar ata për kontributin e tyre në mandatin e KFOR-it.

“Në fund të vizitës së tij në Kosovë, i dërguari britanik Lord Peach bëri një vizitë te ushtarët britanikë nga Regjimenti Mbretëror i Princeshës së Uellsit në kampin Bondsteel. Lordi Peach i lavdëroi ata për vendosjen e tyre të shpejtë dhe profesionale dhe i falënderoi për kontributin e tyre në mandatin e KFOR-it për të ruajtur një mjedis të sigurt gjatë vendosjes së tyre këtu”, thuhet në njoftimin e Ambasadës britanike.