Për 1 muaj në Prishtinë u shqiptuan mbi 8 mijë gjoba

Shumë dënime janë shqiptuar në Prishtinë në muajin që lamë pas.

Në rajonin e Prishtinës, gjatë muajit prill janë shqiptuar 8 mijë e 149 tiketa për kundërvajtje të ndryshme.

Sipas njoftimit të Policisë, vetëm sot në rrugën Prishtinë-Gjilan janë konfiskuar 15 patentë shofer për tejkalim në vijën e plotë.

Lexo Edhe:

Mjekët u befasuan, ky ilaç heq shpejt dhimbjen e kyçeve!

Limaj: Prej kohës së Titos e deri kur e mora unë, Kosova i ka pas vetëm 14…

“Duke kërkuar kujdes të shtuar, për të gjithë pjesmarrësit në trafik, ju njoftojmë se operacionet për siguri në rrugë, do të kënë shtrirje në të gjitha rrugët e rajonit të Prishtinës dhe do të vazhdojnë deri sa të vlerësohet që është arritur efekti i dëshiruar”, thuhet në njoftimin e PK-së.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip