Përballja e Andit me Jasminën: “Ajo përqafon të tjerët e më shikon mua”

Shpërndaje

Andi dhe Jasmina tsë lumtur?

Takimi i Jasminës dhe Andit po transmetohet paditen e sotme në Për’Puthen.

Pas trasmetimit të pjesës së parë të takimit të dy u përballën për pjesën e distancimit të Andit.

Andi tha se Jasmina provokon duke përqafuar të tjerët, por duke parë atë. Ndërsa Jasmina kundërshtoi duke thënë se jep shumë dashuri por pa tendencë.

Dialogu mes tyre:

Andi: Janë akumulime gjërash që ti kam thënë, ti bën disa gjëra që unë kam thënë mos i bësh.
Jasmina: Ti me fjalë je shumë mirë por me vepra jo.
Andi: Ajo di të përqafojë të tjerët dhe më shikon mua, provokon.

Jasmina: Unë si me tendencë dhe pa tendencë unë përqafime jap.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip