Përpara prezantimit, OnePlus na njofton me veçoritë e orës së re Watch 2

Ora e ardhshme OnePlus Watch 2, e vendosur të zbulohet zyrtarisht më 26 shkurt të vitit 2024, ka detajuar disa nga specifikat dhe dizajnet e saj. Me një bateri të konsiderueshme 500 mAh, Watch 2 dallon nga ora origjinale e OnePlus e cila përmban një bateri 402 mAh, dhe ofron...

Përpara prezantimit, OnePlus na njofton me veçoritë e orës së re Watch 2
Ora e ardhshme OnePlus Watch 2, e vendosur të zbulohet zyrtarisht më 26 shkurt të vitit 2024, ka detajuar disa nga specifikat dhe dizajnet e saj. Me një bateri të konsiderueshme 500 mAh, Watch 2 dallon nga ora origjinale e OnePlus e cila përmban një bateri 402 mAh, dhe ofron...