Pijet freskuese me çmime të ulëta!

Sipas vendimit të Qeverisë ditën e djeshme, çmimet e pijeve do të ulet për 10% në krahasim me çmimet e 19 shtatorit. Po ashtu, marzhi tregtar për pemët dhe perimet The post Pijet freskuese me çmime të ulëta! appeared first on FLAKA.

Pijet freskuese me çmime të ulëta!

Sipas vendimit të Qeverisë ditën e djeshme, çmimet e pijeve do të ulet për 10% në krahasim me çmimet e 19 shtatorit. Po ashtu, marzhi tregtar për pemët dhe perimet

The post Pijet freskuese me çmime të ulëta! appeared first on FLAKA.