Plus dhjetëra miliarda të tjerë: Microsoft shënon rritje spektakolare të vlerës së tregut, pas punësimit të ish-shefit të OpenAI, Sam Altman

Pas “trazirave” në OpenAI, kompania që duket se ka gjetur veten më së miri është Microsoft. Kjo pasi që, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Microsoft ka siguruar CEO e larguar Sam Altman dhe stafin thelbësor. Dhe siç thuhet më tej, ky nuk është përfitimi i vetëm, pasi një gjë...

Plus dhjetëra miliarda të tjerë: Microsoft shënon rritje spektakolare të vlerës së tregut, pas punësimit të ish-shefit të OpenAI, Sam Altman
Pas “trazirave” në OpenAI, kompania që duket se ka gjetur veten më së miri është Microsoft. Kjo pasi që, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Microsoft ka siguruar CEO e larguar Sam Altman dhe stafin thelbësor. Dhe siç thuhet më tej, ky nuk është përfitimi i vetëm, pasi një gjë...