Princi provokon Andin: “Këta sy blu po ta marrin Jasminën”

Shpërndaje

Debat mes Princit dhe Andit.

Një “luftë e ftohtë” është krijuar mes Andit dhe Princit për Jasminën.

Pas takimit tëtyre, Princi i është drejtuar djalit se po ia merr Jasminën pak e nga pak.

Ndërsa Andi i është kundërpërgjigjur se nuk ndjen asnjë konkurrencë nga ai.

Debati mes tyre:

Princi: Plako më duket se këto sytë blu po ta largojnë shumë Jasminën.

Andi: Unë nuk ndjej konkurrencë. Është provokim nga Jasmina.

Andi: Dy gjëra janë të sigurta, deka e kjo që po them unë.

Andi: Këtë vendim e ka Jasmina.

Jasmina: Dua që të mos ndryshosh mendim çdo javë. Ti je zhdukur fare, ke marrë çantën e je zhdukur.

Andi: Kam qenë në Kosovë kam qenë duke u marrë me punët e mia, s’dua të reagoj keq e me thënë gjëra që s’duhet me i thënë në telefon, kam reflektuar dhe jam këtu të flas si njeri i cilivizuar.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip