Prishtinasi hap adresë falso në emër të një vajze dhe u dërgon mesazhe familjarëve të saj

Një qytetar nga Prishtina ka hapur një adresë false në emër të një vajze dhe ka ngacmuar familjarët e saj.

I njëjti u ka dërguar mesazhe familjes së vajzës në fjalë.

Ai është arrestuar nga policia dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Prishtinë 15.05.2022-12:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi i njëjti përmes rrjeteve sociale kishte ngacmuar ankuesen femër kosovare duke hapur llogari në emër të saj, dhe duke dërguar mesazhe familjarëve të ankueses.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip