Qeveria në detyrë ndan mjete shtesë për punonjësit e Shërbimit Korrektues

Shpërndaje

Qeveria ndan mjete shtesë për punonjësit e Shërbimit Korrektues.

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi ka quajtur meritor vendimin e Qeverisë së Kosovës për ndarjet mjeteve shtesë për punonjësit e Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Ai ka thënë se Shërbimi Korrektues i Kosovës, i cili gjatë pandemisë ka punuar me kapacitete të plota, ka dëshmuar efikasitet dhe sukses në betejën kundër COVID-19 përbrenda institucionit.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës, i cili gjatë pandemisë̈ ka punuar me kapacitete të plota, ka dëshmuar efikasitet dhe sukses në betejën kundër COVID-19 përbrenda institucionit. Meritor aprovimi i vendimit të sotëm nga kabineti qeveritar për alokimin e mjeteve për kompensimin shtesë mbi pagën bazë për punonjësit e Shërbimit Korrektues të Kosovës. Falënderoj drejtorin, menaxhmentin, stafin dhe sindikatën që kanë bërë një punë të shkëlqyeshme gjatë pandemisë”, ka shkruar ai.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip