Qyteti mbulohet nga reja e pazakontë

Reja e pazakontë mbulon qytetin.

Populli i Argjentinës u befasua nga një re të çuditshme në formë tubi.

Ato nuk janë të zakonshme në Amerikën e Jugut, por mund të shihen edhe në Uruguaj.

Shumë qytetarë kapën celularët e tyre dhe regjistruan momentin për ta ndarë më vonë në rrjetet sociale. Lajmi u bë viral.

Forma e çuditshme e resë, e cila u pa, është një re cilindrike që shfaqet shpesh me re të stuhishme.

Këto re të rralla u emërtuan zyrtarisht si një lloj i ri i re-je në listën e llojeve të reve në Organizatën Botërore Meteorologjike vetëm në vitin 2018.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip