Regjim i posaçëm i qarkullimit në Shkup

Shkup, 9 mars – MPB njofton se për shkak të festës fetare të “Përkujtimit”, sot do të ketë një regjim të veçantë të qarkullimit drejt dhe nga varrezat e qytetit “Butel”. “Nga ora 06:00 komunikacioni deri te varrezat “Butel” do të vazhdojë në një drejtim (rrethor), gjegjësisht të gjitha automjetet...

Regjim i posaçëm i qarkullimit në Shkup
Shkup, 9 mars – MPB njofton se për shkak të festës fetare të “Përkujtimit”, sot do të ketë një regjim të veçantë të qarkullimit drejt dhe nga varrezat e qytetit “Butel”. “Nga ora 06:00 komunikacioni deri te varrezat “Butel” do të vazhdojë në një drejtim (rrethor), gjegjësisht të gjitha automjetet...