RMV, gjykatave të larta u mungojnë 49 gjyqtarë

Këshilli Gjyqësor sot në shpalljen e dytë zgjodhi gjashtë gjyqtarë të rinj, nga tre për gjykatat penale dhe civile në Shkup, të cilët së bashku me gjyqtarët e zgjedhur dy The post  RMV, gjykatave të larta u mungojnë 49 gjyqtarë appeared first on FLAKA.

 RMV, gjykatave të larta u mungojnë 49 gjyqtarë

Këshilli Gjyqësor sot në shpalljen e dytë zgjodhi gjashtë gjyqtarë të rinj, nga tre për gjykatat penale dhe civile në Shkup, të cilët së bashku me gjyqtarët e zgjedhur dy

The post  RMV, gjykatave të larta u mungojnë 49 gjyqtarë appeared first on FLAKA.