Ariana ka shumë shije, kaq bukur është kombinuar me vajzën e saj

Sa bukur kombinohet bashkë me vajzën Ariana.

Ariana Fejzullahu është një ndër emrat më të përmendur në mediat rozë.

Është paraqitja fizike, që e bën të dallohet gjithmonë dhe të kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këtë përkujdesje të veçantë, Ariana e ka edhe për fëmijët, duke i veshur mjaft me stil.

Fotografisë në fjalë nuk i kanë munguar komentet e shumta nga ndjekësit e saj.

Theksojmë, Ermali dhe Ariana janë prindër të katër fëmijëve.