SHOWBIZ

E dhimbshme: Reja e Shkurte Fejzës humbi babain në moshë të re

E dhimbshme si e humbi babain reja e Shkurte Fejzes.

Erza Dana është reja e këngërares së mirënjohur, Shkurte Fejza. Deri më tani, Erza është komentuar kryesisht për elegancen e saj, shkruan Kosovarja.

Ajo, asnjëherë nuk ka dhënë shumë material për tu komentuar, siç po bëjnë rejat e tjera të këngëtareve.

Pra, Erza është treguar dhe vazhdon të tregohet tejet e rezervuar, e pa dashjen e madhe që të jetë personazh i përfolur e shumë evident në rubriken rozë.

Siç kuptojmë, Erza e ka humbur të atin gjatë luftës së fundit, në ofenziven e Gjakovës, duke e lënë atë në moshë shumë të vogël.

E dhimbshme si e humbi babain reja e Shkurte Fejzes.

Erza Dana është reja e këngërares së mirënjohur, Shkurte Fejza. Deri më tani, Erza është komentuar kryesisht për elegancen e saj, shkruan Kosovarja.

Ajo, asnjëherë nuk ka dhënë shumë material për tu komentuar, siç po bëjnë rejat e tjera të këngëtareve.

Pra, Erza është treguar dhe vazhdon të tregohet tejet e rezervuar, e pa dashjen e madhe që të jetë personazh i përfolur e shumë evident në rubriken rozë.

Siç kuptojmë, Erza e ka humbur të atin gjatë luftës së fundit, në ofenziven e Gjakovës, duke e lënë atë në moshë shumë të vogël.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top