SHOWBIZ

Gjithçka për tu bërë e bukur, si dukej Adelina dikur dhe tani

Kush do mendonte se kjo Adelina ka për tu bërë kaq e bukur

Edhe Adelina Berisha është e njohur për publikun kosovar.

Që nga vegjëlia kur filloi të këndonte këngë për fëmijë e gjerë më sot emri saj është mjaft i dashur, shkruan “Kosovarja”.

Kohët e fundit i ka sjelle publikut mjaft këngë të bukura, gjë të cilën padyshim do vazhdojë ta bëjë edhe në vazhdim.

Adelina po ashtu cilësohet si një femër mjaft e bukur, edhe pse as kjo nuk u ka shpëtuar trendit të operacioneve plastike.

Ndryshimi është aq i madh, saqë se kishim menduar ndonjëherë që do bëhet kaq e bukur.

Kush do mendonte se kjo Adelina ka për tu bërë kaq e bukur

Edhe Adelina Berisha është e njohur për publikun kosovar.

Që nga vegjëlia kur filloi të këndonte këngë për fëmijë e gjerë më sot emri saj është mjaft i dashur, shkruan “Kosovarja”.

Kohët e fundit i ka sjelle publikut mjaft këngë të bukura, gjë të cilën padyshim do vazhdojë ta bëjë edhe në vazhdim.

Adelina po ashtu cilësohet si një femër mjaft e bukur, edhe pse as kjo nuk u ka shpëtuar trendit të operacioneve plastike.

Ndryshimi është aq i madh, saqë se kishim menduar ndonjëherë që do bëhet kaq e bukur.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top