SHOWBIZ

I dashuri i Gentës a di të flasë shqip?

A di të flasë shqip i dashuri i Gentës?

Të shtunën që lamë pas, Genta Ismajli dhe i dashuri i saj Usta, rrëfyen ekskluzivisht shumë gjëra për lidhjen e tyre në PRIVE.

Këngëtarja dhe biznesmeni turk, ka disa muaj që janë në lidhje të paktën publikisht por kanë menduar të martohen më shpejtë se që e keni menduar.

Por, a di të flaës shqip Usta meqenëse do të jetë dhëndërr Kosove?

Këtë dhe shumë të tjera i kuptoni në videon e mëposhtme.

A di të flasë shqip i dashuri i Gentës?

Të shtunën që lamë pas, Genta Ismajli dhe i dashuri i saj Usta, rrëfyen ekskluzivisht shumë gjëra për lidhjen e tyre në PRIVE.

Këngëtarja dhe biznesmeni turk, ka disa muaj që janë në lidhje të paktën publikisht por kanë menduar të martohen më shpejtë se që e keni menduar.

Por, a di të flaës shqip Usta meqenëse do të jetë dhëndërr Kosove?

Këtë dhe shumë të tjera i kuptoni në videon e mëposhtme.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top