SHOWBIZ

Kjo ju ndodhi prindërve të Leartës për ‘Shën Valentin’

Një grua e zonja dhe e suksesshme, bashkëshorte e nënë e përgjegjshme.

Kjo është Drita Jakupi, nënë e Learta Jakupit, nuses së famshme të estradës.

Drita është e martuar me Habibin me të cilin kanë një vajzë dhe një djalë, jeta e të cilëve duket të ketë mirëkuptim e harmoni.

Ajo është drejtoreshë e spitalit të parë privat në Kosovë, “Euromed”, të cilin e udhëheq bashkë me të shoqin e saj, Habibin, shkruan Kosovarja.

Çifti kanë vite që janë bashkë, e për zonjën Dritë momentet e kaluar me bashkëshortin dhe koha i duket sa një ditë.

Ajo për ditën e Shën Valentinit ka publikuar një imazh me bashkëshortin krahas së cilit shkruan: Një dekadë nga ky moment, por më duket si nje ditë!

Një grua e zonja dhe e suksesshme, bashkëshorte e nënë e përgjegjshme.

Kjo është Drita Jakupi, nënë e Learta Jakupit, nuses së famshme të estradës.

Drita është e martuar me Habibin me të cilin kanë një vajzë dhe një djalë, jeta e të cilëve duket të ketë mirëkuptim e harmoni.

Ajo është drejtoreshë e spitalit të parë privat në Kosovë, “Euromed”, të cilin e udhëheq bashkë me të shoqin e saj, Habibin, shkruan Kosovarja.

Çifti kanë vite që janë bashkë, e për zonjën Dritë momentet e kaluar me bashkëshortin dhe koha i duket sa një ditë.

Ajo për ditën e Shën Valentinit ka publikuar një imazh me bashkëshortin krahas së cilit shkruan: Një dekadë nga ky moment, por më duket si nje ditë!💙

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top