SHOWBIZ

Qëndresa e Labit zbulon më shumë se ç‘duhet

Gruaja e moderatorit të njohur, ka arritur të jetë fytyrë e njohur për publikun fal asaj që është gruaja e moderatorit të njohur.

Ajo është qendër e vëmendjes për paraqitjet fizike, e cila gjithmonë kombinohet në veshje me burrin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Gjithmonë në fokus dyshja janë për pamjen e jashtme, duke u shfaqur të mrekullueshëm.

E, këtë herë Qëndresa përkrahë Labit pozon me një fustan madhështor, e cila zbulon gjoksin dhe këmbët e saj.

Gruaja e moderatorit të njohur, ka arritur të jetë fytyrë e njohur për publikun fal asaj që është gruaja e moderatorit të njohur.

Ajo është qendër e vëmendjes për paraqitjet fizike, e cila gjithmonë kombinohet në veshje me burrin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Gjithmonë në fokus dyshja janë për pamjen e jashtme, duke u shfaqur të mrekullueshëm.

E, këtë herë Qëndresa përkrahë Labit pozon me një fustan madhështor, e cila zbulon gjoksin dhe këmbët e saj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top