Shpejtësia 160 km/h krahasuar me 100 km/h – sa karburant harxhojnë veturat

Jeta na mëson se asgjë nuk është e thjeshtë dhe disa ligje të çuditshme të tregut e mposhtin logjikën. Në përgjithësi, çmimet e karburanteve po rriten rrënjësisht, pra po i afrohen kufirit prej dy euro për litër. Nuk ka kurrë paralajmërime të mjaftueshme, kështu që ne po ju japim një...

Shpejtësia 160 km/h krahasuar me 100 km/h – sa karburant harxhojnë veturat
Jeta na mëson se asgjë nuk është e thjeshtë dhe disa ligje të çuditshme të tregut e mposhtin logjikën. Në përgjithësi, çmimet e karburanteve po rriten rrënjësisht, pra po i afrohen kufirit prej dy euro për litër. Nuk ka kurrë paralajmërime të mjaftueshme, kështu që ne po ju japim një...