“Shtëpia e shëndetit” në Kumanovë bën thirje për vaksinim

Kumanovë, 25 shkurt – Pertusis apo siç njihet ndryshe edhe si “Kolla e keqe”, është sëmundje ngjitëse e traktit respirator, e cila shkaktohet nga bacile negative e që gjendet në hundën, gojën dhe fytin e një personi të infektuar. Kjo sëmundje më së shumti prek të vegjlit nga foshnjat e...

“Shtëpia e shëndetit” në Kumanovë bën thirje për vaksinim
Kumanovë, 25 shkurt – Pertusis apo siç njihet ndryshe edhe si “Kolla e keqe”, është sëmundje ngjitëse e traktit respirator, e cila shkaktohet nga bacile negative e që gjendet në hundën, gojën dhe fytin e një personi të infektuar. Kjo sëmundje më së shumti prek të vegjlit nga foshnjat e...