Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi për sukseset e arritura në vitin 2023 ?!

Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi si institucion për rezultatet e suksesshme? Ishte ninistri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, i cili menaxhmentit të M-NAV i The post Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi për sukseset e arritura në vitin 2023 ?! appeared first on FLAKA.

Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi për sukseset e arritura në vitin 2023 ?!

Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi si institucion për rezultatet e suksesshme? Ishte ninistri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, i cili menaxhmentit të M-NAV i

The post Si u krijuan pakënaqësitë në M-NAV, kur shteti e dalloi për sukseset e arritura në vitin 2023 ?! appeared first on FLAKA.