Sigurohet plazma e gjakut për babain e saj, Eliza Hoxha del me këtë njoftim

Shpërndaje

Deputetja e rizgjedhur e PDK-së, Eliza Hoxha, ka njoftuar se është siguruar plazma e gjakut për babain e saj, pas një postimi që ka bërë dje me anë të të cilit kërkonte ndihmë për prindin e saj.

Ajo ka falënderuar njerëzit e vullnetit të mirë për dhurimin e gjakut.

“Të dashur miq, plazma për babin u sigurua.

Dua të falenderoj secilin për gatishmërinë dhe vullnetin për të na ndihmuar. Shumë faleminderit për dhuruesit!

U jemi shumë mirënjohës e gjithë familja.

Kosova është e bukur sepse vazhdon me pas njerëz vullnetmirë”, ka shkruar Hoxha në Facebook.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip