Sot mblidhen katër komisione parlamentare

Sot në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen katër komisione. Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të shqyrtojë Projektligjin për shërbime sociale dhe familjare, ndërkaq ai për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport do ta shqyrtojë Projektligjin për Rininë. Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të bëjë shqyrtimin e […]

Sot mblidhen katër komisione parlamentare
sot-mblidhen-kater-komisione-parlamentare

sot-mblidhen-kater-komisione-parlamentare

Sot në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen katër komisione.

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të shqyrtojë Projektligjin për shërbime sociale dhe familjare, ndërkaq ai për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport do ta shqyrtojë Projektligjin për Rininë.

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të bëjë shqyrtimin e projektligjit për promovimin e përdorimit të burimeve të ripërtërishme të energjisë.

Ndërkaq, Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione do të mbajë takim me përfaqësues të Komisionit Vlerësues Mjekësor, i themeluar sipas Ligjit për Statusin dhe të Drejtat e Personave Paraplegjikë dhe Tetraplegjikë.