Sot Radojciq pritet të vij në Kosovë, Miftaraj kërkon reagimin e policisë e prokurorisë

Radojciq në Kosovë, Miftaraj kërkon reagimin e policisë e prokurorisë.

Njohësi i çështjeve juridike, Ehat Miftaraj, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, ka thënë se sipas burimeve Milan Radojiciq ka ardh sot në Kosovë, raporton Express.

Miftaraj ka thënë se do të jetë interesant të shohim reagimin e Prokurorisë Speciale dhe Policisë së Kosovës, në rast se vertetohet se i njejti ka hyrë në Republikën e Kosovës.

“Burimet tona ne veriun e Kosoves, thone se Milan Radojiciq paska ardh sot ne Kosove!

Do te jete interesante te shohim reagimin e Prokurorise Speciale dhe Policise se Kosoves lidhur me te njejtin, nese vertetohet se i njejti ka hyre ne Republiken e Kosoves”, ka shkruar ai.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip